Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Τα εγκαίνια των γραφείων του "ΟΔΥΣΣΕΑ" και του Πολιτιστικού Κέντρου



ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
Την λειτουργία δημιουργικών εργαστηρίων για την απασχόληση παιδιών αλλά και γυναικών καθιέρωσε από το 2008 ο σύλλογός μας, στην αίθουσα "ΑΘΗΝΑ".
Τα εργαστήρια είναι ανοιχτά σε όλους τους συμπολίτες μας και απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε γονείς.

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΩΝ ΛΑΜΠΑΔΩΝ-
2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ
3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΠΗΛΟ ΚΑΙ ΣΜΑΛΤΟ
4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
5. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (Με τη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και συγγραφέων της πόλης μας).
6. Υπολογιστές για γονείς με σκοπό την απόκτηση ECDL.Κάθε Τετάρτη 8-9 στη νησίδα υπολογιστών «ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ»

Το Πρόγραμμα του Πολιτιστικού μας κέντρου ανανεώνεται συνεχώς με νέες δράσεις, για τις οποίες θα ενημερώνεστε με ανακοινώσεις και στο ιστολόγιό μας* και στα γραφεία του συλλόγου. Η επιτυχία τους όμως εξαρτάται εκτός από την δική μας εθελοντική δράση και καλή διάθεση, κυρίως από το δικό σας ενδιαφέρον και την ενεργή σας συμμετοχή. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε δυναμικά και να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην λειτουργία του πολιτιστικού μας κέντρου και κατ' επέκταση του συλλόγου μας!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Να σημειωθεί ότι ΟΛΕΣ οι δράσεις του συλλόγου είναι ανοιχτές σε όλους τους πολίτες και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ χάρη στους χορηγούς και τους εθελοντές μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Ελπίζουμε ότι με την βοήθεια όλων το Πολιτιστικό Κέντρο του "ΟΔΥΣΣΕΑ" θα εξελιχθεί και θα προσφέρει και νέες δράσεις στο μέλλον. Ο "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" προωθεί τον εθελοντισμό και το μήνυμά του είναι: " Ο Οδυσσέας για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ για τον Οδυσσέα".
Γίνε κι εσύ εθελοντής στις δράσεις του συλλόγου για να προσφέρουμε ότι περισσότερο μπορούμε και κυρίως στα παιδιά!
Επίσης, στο ιστολόγιο του συλλόγου μας, (http://www.syl-odysseas.blogspot.com) μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα του συλλόγου και τις δράσεις ου πολιτιστικού κέντρου, αλλά και να εκφράζετε την άποψή σας, ή να θέτετε τα ερωτήματά σας.

Μαζί για τα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: