Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ"

Μία ώρα αργότερα από το καθορισμένο θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις μας, δηλαδή κάθε Τετάρτη απόγευμα 7-8. Σας περιμένουμε όλους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ;ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΛYTΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση:
Έχουμε έρθει σε επαφή, εκτός από τον Δήμο Ευκαρπίας και με την Νομαρχία για το θέμα των σχολείων. Κατ' αρχήν εκθέσαμε τον έντονο προβληματισμό μας για την γειτνίαση του νηπιαγωγείου μα το Γυμνάσιο που θα χτιστεί στον ίδιο χώρο. Η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει άλλος χώρος χαρακτηρισμένος για ανέγερση σχολείου. Μια σκέψη του συλλόγου ήταν να προτείνουμε την στέγαση του Γυμνασίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σχολείου και να μεταφερθεί το Δημοτικό στις νέες εγκαταστάσεις δίπλα στο νηπιαγωγείο. Σε κάθε περίπτωση το θέμα εξετάζει η Νομαρχία και θα σας ενημερώσουμε για κάθε εξέλιξη. Ευχαριστούμε πολύ και για την επισήμανση και για την συμμετοχή!