Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος του πολιτιστικού κέντρου του «ΟΔΥΣΣΕΑ» «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ» θα πραγματοποιηθεί από τις εθελόντριες του «Συλλόγου Φίλων Εθελοντών ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ»
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ -ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Στο εργαστήριο που θα διαρκέσει ένα μήνα, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά που φοιτούν από την πρώτη μέχρι και την έκτη δημοτικού. Τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές ζωγραφικής από τις εξειδικευμένες εθελόντριες και η δουλειά τους θα παρουσιαστεί στο τέλος του εργαστηρίου σε ειδική εκδήλωση. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα διατεθούν δωρεάν, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση των παιδιών.
Επειδή ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να απασχοληθούν στο συγκεκριμένο εργαστήριο είναι περιορισμένος (περίπου 20), δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην αντιπρόεδρο του «ΟΔΥΣΣΕΑ» κ. Ευαγγελία Ιωαννίδου (τηλ.: 6948135011)
Ημερομηνίες Εργαστηρίου:
1) Τετάρτη 6/5 ώρα 5:30-7:30 μ.μ.
2) Τετάρτη 13/5 ώρα 5:30-7:30 μ.μ.
3) Τετάρτη 20/5 ώρα 5:30-7:30 μ.μ
4) Τετάρτη 27/5 ώρα 5:30-7:30 μ.μ.
Όλα τα παραπάνω εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις αίθουσες του πολιτιστικού Κέντρου του συλλόγου «ΟΔΥΣΣΕΑ».
Το Πρόγραμμα του Πολιτιστικού μας κέντρου θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δράσεις, για τις οποίες θα ενημερώνεστε με ανακοινώσεις και στο ιστολόγιό μας (www.syl-odysseas.blogspot.com) και στα γραφεία του συλλόγου. Η επιτυχία τους όμως εξαρτάται εκτός από την δική μας εθελοντική δράση και καλή διάθεση, κυρίως από το δικό σας ενδιαφέρον και την ενεργή σας συμμετοχή. Σας καλούμε να αγκαλιάσετε δυναμικά και να συμβάλλετε με την παρουσία σας στην λειτουργία του πολιτιστικού μας κέντρου και κατ' επέκταση του συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: