Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Συνεχίζουμε και αυτή την χρονιά την δημιουργική  απασχόληση των παιδιών δημοτικού και γυμνασίου στο ‘στέκι’ μας, σε συνεργασία με τον σύλλογο  φίλων εθελοντών προστασίας ανηλίκων Θεσσαλονίκης,  στα τμήματα ζωγραφικής,  χειροτεχνίας,  αγγλικών, χορού,  κινηματογράφου και από φέτος του νέου τμήματος  παραδοσιακού χορού με  την μόνιμη  παρουσία ψυχολόγου  για υποστήριξη  των παιδιών,  από τις 4 – 8 μμ καθημερινά.

Παράλληλα,  συνεχίζουμε,  κατά  καιρούς,   για τους  γονείς  διάφορες δραστηριότητες με τελευταία την δημιουργία τμήματος παραδοσιακού  χορού ενηλίκων.

Στις δραστηριότητες του συλλόγου, εκτός από  την απασχόληση των παιδιών  και  ενηλίκων,   περιλαμβάνονται  και   παρεμβάσεις  προς τον Δήμο για την οικονομική μας  ενίσχυση,  για  την  μείωση  του ΕΕΤΗΔΕ,  κοινώς χαράτσι ΔΕΗ,   προς την ΕΥΑΘ  για θέματα αποχέτευσης,  προς  τον ΟΕΚ  με άμεση επικοινωνία  για θέματα του οικισμού  και  γενικά  επεμβαίνει  σε  προβλήματα που αφορούν  το  δημόσιο.

Ολες  οι  παραπάνω  δραστηριότητες και παροχές  του συλλόγου  προς τους νέους και  ενηλίκους είναι  δωρεάν  και απευθύνονται  προς όλους  τους κατοίκους της ευκαρπίας.  Για την συνέχιση των, παρακαλούμε  να  έλθετε  να  ενισχύσετε με την παρουσία σας  όλα τα τμήματα.  Η  ετήσια  συνδρομή  των μελών  μας  των  5  ευρώ,  όσο  δύο πακέτα  τσιγάρα,  συμβάλει  σημαντικά  στην ύπαρξη  μας,   ώστε να συνεχίσουμε. Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη  το  απόγευμα  από τις 6.00 στα γραφεία  μας.
                                                           Νοέμβριος   2013

                                             Το  Δ.Σ. του συλλόγου ΟΔΥΣΣΕΑΣ


                                               Ηλ.Ξυγκάκης            Δημ.Σταυράκης

                                                 Πρόεδρος                   γεν.γραμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: